Mini treatments

Alle mini treatments zijn te combineren met een andere mini. Voor iedere mini die er bij komt reken ik € 7,50 i.p.v. € 10,-

Epileren wenkbrauwen € 10,-

Bij het epileren van jouw wenkbrauwen kijk ik eerst naar de vorm van de wenkbrauwen. Zijn ze gelijk en klopt de vorm met jouw gezicht. Van daaruit ga ik jouw wenkbrauwen zorgvuldig epileren en mooi in vorm brengen.

Harsen wenkbrauwen € 10,-

Bij het harsen van jouw wenkbrauwen kijk ik eerst, net als bij het epileren, naar de vorm van de wenkbrauwen. Zijn ze gelijk en klopt de vorm met jouw gezicht. Van daaruit ga ik jouw wenkbrauwen zorgvuldig harsen en mooi in vorm brengen.Ik gebruik speciale hars voor het gebruik in het gezicht.

Verven wimpers € 10,-

30min

Het verven van wimpers is een heel precies werkje. Eerst kijk ik wat de juiste kleur is voor jouw wimpers. Dan zorg ik dat jouw ogen beschermd worden tegen de verf. Vervolgens ga ik aan de slag en verf jouw wimpers zoals je ze het liefst wilt hebben.

Élocin Perfect Skin € 55,-

60min

De huid krijgt een reiniging met een peeling om zo dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Ik kijk aandachtig wat de huid op dat moment nodig heeft en pas daar de behandeling op aan. Terwijl het herstellend en kalmerend masker inwerkt krijgen je schouders en nek een massage met verschillende natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een uniek serum afgestemd op jouw huidbehoeftes voor extra vocht en voeding.

Élocin Totally Balanced € 65,-

60min

Complete behandeling waarin we inspelen op huidverbetering, reiniging en totale ontspanning. Jouw huid krijgt een boost van vitaminen en werkstoffen. Grondig reinig ik de huid met een kruidenpeeling. Ik geef de huid glans en doorbloeding doormiddel van een stimulerend masker.Je wenkbrauwen krijgen de vorm die jij wenst. Met nog een extra, kalmerend masker geef ik jou een uitgebreide ontspannen massage van je gelaat, nek, schouders, oren en hoofdhuid. Hierdoor voel jij je als herboren. Als afsluiting speciaal op de huid afgestemd serum en verzorging.

Élocin Extra’s € 5,-

Iedere behandeling is uit te bereiden met het verven van wimpers, wenkbrauwen, harsen of epileren. Per handeling betaald u dan € 5,-

Élocin Touch-up € 10,-

Na de behandeling kunt u kiezen voor een naturel make-up.