Facials

Élocin Check-up €15,00

Speciaal voor jou als je geen behandeling wilt maar wel wilt weten hoe jij jouw huid het beste kunt verzorgen. Samen kijken we naar de cosmetica die jij gebruikt, de ingrediënten die daarin zitten en doe ik een analyse check bij jouw huid. Jij kunt hierin precies aangeven wat jouw wensen zijn. Ook als je vragen hebt kun je die bij mij kwijt. Na de check-up kunnen we eventuele verdere stappen bekijken met betrekking tot toekomstig cosmetica gebruik en behandelingen.Alles omdat jouw huid het beste verdiend!

Élocin Fresh-up €32,50

Een reinigende behandeling. Perfect geschikt voor de onzuivere of doffe huid die een goede en grondige reiniging nodig heeft. Jong of oudere huid, dat maakt niets uit. Door middel van een scrub, verwijderen van onzuiverheden en doorbloedend masker zorg ik ervoor dat jouw huid zijn glans en kleur weer terug krijgt. Ook voor iedereen die weinig tijd heeft en toch haar huid een oppepper wilt geven en niet van massages houdt.

Élocin Chill-out € 32,50

30min

Weinig tijd en gestressed? Speciaal voor jou is deze behandeling bedoeld. Na een korte reiniging breng ik een herstellend en kalmerend masker aan en geef ik jou een uitgebreide nek, schouder, hoofdhuid massage. Compleet ontspannen wandel jij mijn praktijk weer uit.

Élocin Perfect Skin € 55,-

60min

De huid krijgt een reiniging met een peeling om zo dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Ik kijk aandachtig wat de huid op dat moment nodig heeft en pas daar de behandeling op aan. Terwijl het herstellend en kalmerend masker inwerkt krijgen je schouders en nek een massage met verschillende natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een uniek serum afgestemd op jouw huidbehoeftes voor extra vocht en voeding.

Élocin Totally Balanced € 65,-

60min

Complete behandeling waarin we inspelen op huidverbetering, reiniging en totale ontspanning. Jouw huid krijgt een boost van vitaminen en werkstoffen. Grondig reinig ik de huid met een kruidenpeeling. Ik geef de huid glans en doorbloeding doormiddel van een stimulerend masker.Je wenkbrauwen krijgen de vorm die jij wenst. Met nog een extra, kalmerend masker geef ik jou een uitgebreide ontspannen massage van je gelaat, nek, schouders, oren en hoofdhuid. Hierdoor voel jij je als herboren. Als afsluiting speciaal op de huid afgestemd serum en verzorging.

Élocin Extra’s € 5,-

Iedere behandeling is uit te bereiden met het verven van wimpers, wenkbrauwen, harsen of epileren.Per handeling betaald u dan € 5,-

Élocin Touch-up € 10,-

Na de behandeling kunt u kiezen voor een naturel make-up.