Jij bent uniek en jouw huid is dat ook!

Geen huid is hetzelfde, daarom wordt iedere behandeling aangepast op jouw specifieke huidbehoefte. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de bionome producten van Dr. Baumann. Zo weet je zeker dat alleen de meest veilige en huididentieke werkstoffen worden gebruikt.

Graag geef ik je een impressie over hoe je eerste bezoek aan mij eruit ziet:
Als ik je ontvang in mijn praktijk beginnen we met een intakegesprek van 15 minuten. Deze is geheel kosteloos. Hierin komen verschillende dingen aanbod, zoals gezonde cosmetica, ingrediënten in cosmetica en jouw (huid) behoeftes. Hierna mag je plaatsnemen in mijn behandelstoel en maak ik een huidanalyse. Dit is belangrijk om exact te kunnen bepalen wat jouw huid nodig heeft. Samen bespreken we de mogelijkheden en verbeterpunten van jouw huid. Als je interesse hebt kunnen we meteen starten met de behandeling. Speciaal op maat gemaakt voor jou.

Als jouw huidspecialist wil ik je graag blijven begeleiden op weg naar een gezondere huid. Laten we een fijne samenwerking tegemoet gaan!

ÉlocinCheck-up

30 min

€ 15,00

Speciaal voor jou als je geen behandeling wenst maar wel wilt weten hoe jij het beste voor jouw huid kunt zorgen.

ÉlocinFresh-up

30 min

€ 32,50

Reinigende behandeling. Zeer geschikt voor jou als je huid een oppepper nodig heeft en je geen massage wenst.

ÉlocinPerfect Skin

60 min

€ 55,00

Uitgebreide behandeling waarbij jouw huid een oppepper krijgt en jij een heerlijke massage. Excl. wenkbrauwen.

ÉlocinTotally Balanced

60 min

€ 65,00

Complete boost behandeling waar we inspelen op huidverbetering, reiniging en ontspanning. Incl wenkbrauwen.

Behandelingen

Élocin Check-up €15,00

Speciaal voor jou als je geen behandeling wilt maar wel wilt weten hoe jij jouw huid het beste kunt verzorgen. Samen kijken we naar de cosmetica die jij gebruikt, de ingrediënten die daarin zitten en doe ik een analyse check bij jouw huid. Jij kunt hierin precies aangeven wat jouw wensen zijn. Ook als je vragen hebt kun je die bij mij kwijt. Na de check-up kunnen we eventuele verdere stappen bekijken met betrekking tot toekomstig cosmetica gebruik en behandelingen.Alles omdat jouw huid het beste verdiend!

Élocin Fresh-up €32,50

Een reinigende behandeling. Perfect geschikt voor de onzuivere of doffe huid die een goede en grondige reiniging nodig heeft. Jong of oudere huid, dat maakt niets uit. Door middel van een scrub, verwijderen van onzuiverheden en doorbloedend masker zorg ik ervoor dat jouw huid zijn glans en kleur weer terug krijgt. Ook voor iedereen die weinig tijd heeft en toch haar huid een oppepper wilt geven en niet van massages houdt.

Élocin Chill-out € 32,50

Weinig tijd en gestressed? Speciaal voor jou is deze behandeling bedoeld. Na een korte reiniging breng ik een herstellend en kalmerend masker aan en geef ik jou een uitgebreide nek, schouder, hoofdhuid massage. Compleet ontspannen wandel jij mijn praktijk weer uit.

Élocin Perfect Skin € 55,-

De huid krijgt een reiniging met een peeling om zo dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Ik kijk aandachtig wat de huid op dat moment nodig heeft en pas daar de behandeling op aan. Terwijl het herstellend en kalmerend masker inwerkt krijgen je schouders en nek een massage met verschillende natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een uniek serum afgestemd op jouw huidbehoeftes voor extra vocht en voeding.

Élocin Totally Balanced € 65,-

Complete behandeling waarin we inspelen op huidverbetering, reiniging en totale ontspanning. Jouw huid krijgt een boost van vitaminen en werkstoffen. Grondig reinig ik de huid met een kruidenpeeling. Ik geef de huid glans en doorbloeding doormiddel van een stimulerend masker. Je wenkbrauwen krijgen de vorm die jij wenst. Met nog een extra, kalmerend masker geef ik jou een uitgebreide ontspannen massage van je gelaat, nek, schouders, oren en hoofdhuid. Hierdoor voel jij je als herboren. Als afsluiting: een speciaal op de huid afgestemd serum en verzorging.

Élocin Extra’s € 7,50,-

Iedere behandeling is uit te bereiden met het verven van wimpers, wenkbrauwen, harsen of epileren. Per handeling reken ik een vergoeding van €7,50

Élocin Touch-up € 10,-

Na de behandeling kun je kiezen voor een naturel make-up.